Image
Image
ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ

Σύλλογος είμαστε όλοι οι γονείς του σχολείου!

Εθελοντική συμμετοχή των γονιών
0%
Δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα
0%
Λειτουργεί μόνο με την αγάπη
0%
Οργάνωση δραστηριοτήτων, προώθηση αιτημάτων στη διεύθυνση του σχολείου, προχωρά σε δράσεις και ενέργειες που κάνουν τη σχολική ζωή καλύτερη, και παρέχει ένα δίχτυ προστασίας σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη.
ΜΕΛΗ του είναι ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ με ενεργά μέλη τους εγγεγραμμένους, που έχουν και το δικαίωμα να εκλέγουν και να εκλέγονται στα όργανα του συλλόγου.
EΔΡΑ του Συλλόγου Γονέων είναι το σχολείο.
sg2niphol.gr

Τα μέλη του Συλλόγου, εκτός από τη δική τους προσπάθεια, υπολογίζουν και στην εθελοντική συμμετοχή όλων των γονιών, γιατί όλοι μαζί καταφέρνουμε περισσότερα.

Συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο Σχολείο και τους γονείς/κηδεμόνες, ο Σύλλογος μας θα με στόχο να καταστεί μοχλός ευρύτερης δημιουργηκότητας και ανάπτυξης.
    • Ανάπτυξη και καλλιέργεια πνεύματος καλής γνωριμίας, συνεργασίας μεταξύ των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του νηπιαγωγείου και ευρύτερα του διδακτικού προσωπικού.
    • Συμπαράσταση στους εκπαιδευτικούς για την ενίσχυση του έργου τους.
    • Θέτουμε τις βάσεις, σε συνεργασία πάντα με το διδακτικό προσωπικό, για ένα ομαλό ξεκίνημα της μαθητικής ζωής και της καλλιέργειας θετικών συναισθημάτων για το σχολείο.
Image
Image
Μοιραστείτε μαζί μας τις σκέψεις, τις ιδέες, τους προβληματισμούς σας.